Menu

Bliv partner i AaB

Bliv en del af fællesskabet i AaB af 1885, hvor din støtte vil gøre en forskel for børn og unge, og samtidig vil din virksomhed blive eksponeret i et positivt miljø med gode og sunde oplevelser. 

Alle aftaler bliver præsenteret og fremvist på foreningens Facebookside, hvor et opslag typisk når ud til mellem 4.000-8.000 personer, samt på foreningens Instagram og hjemmeside.

OBS: Alle aftaler på 10.000 kr. eller derover giver virksomheden mulighed for at få lavet en promoveringsvideo, der bliver delt på AaB af 1885s online platforme. Alle priser er eksklusiv moms.

 

Se hvilke muligheder, vi tilbyder, herunder.

 

BANDESPONSOR

Et bandesponsorat i AaB af 1885 vil sikre dig og din virksomhed synlighed i særklasse med en placering lige midt i hjertet af foreningen. AaBs Anlæg er blandt andet hjemmebane for foreningens fodboldelite- og amatørhold, men banen benyttes også indimellem af andre hold.

 

KAMPTØJSPONSOR 

I foreningen AaB af 1885 spilles der fodbold i henholdsvis ungdoms- og seniorafdelinger, ligesom der spilles på tværs af drenge/herre og pige/kvinde. Spillerne er fordelt på 41 hold,  der deltager i kampe og turneringer over hele landet, selvfølgelig med størstedelen i Nordjylland.

AaB esport, der har hold repræsenteret i FIFA, Rocket League, League of Legends, Overwatch, Fortnite og CS:GO, spiller alle i ens trøjer til stævner og turneringer. Afdelingens trøjer bæres af omkring 300 medlemmer.

AaB 89’ers, som er foreningens amerikanske fodboldafdeling, spiller i toppen af den bedste danske række, National Ligaen, men 89’ers har også hold i ungdomsrækkerne og på kvindesiden.

I AaB Floorball tilbydes der floorball helt ned til U5-årgangen og hele vejen op gennem ungdomsrækkerne til senior. Det bedste kvindehold spiller i den bedste danske række, men klubben er også repræsenteret i andre seniorrækker.

Foreningens hold konkurrerer på alle niveauer, i mange sportsgrene og i alle årgange, hvorfor din virksomhed vil blive repræsenteret vidt og bredt og samtidig blive associeret med et af Nordjyllands stærkeste brands. 

I en multikulturel forening som AaB af 1885 er vi opmærksomme på og glade for den store diversitet, som vores medlemmer repræsenterer. Af den grund har vi valgt at arbejde med en fordelingsnøgle, der hedder 75/25, hvilket tilgodeser de mindre økonomisk stærke hold.

Kontaktoplysninger:

AaB af 1885:

sponsor@aabaf1885.dk

AaB Kvinde/pige afdeling:

hra@aabaf1885.dk

AaB esport:

js@esport.dk 

 

AaB Floorball:

hv@aabfloorball.dk 

 

STADION-/KAMPBANESPONSORAT

AaBs anlæg, der har hjemsted på Hornevej 2 i Aalborg Øst, er blandt andet hjemmebane for foreningens fodboldelite- og amatørhold, men kamp-/opvisningsbanen benyttes også indimellem af andre hold, eksempelvis til træning for U21-landsholdet. Med et stadionsponsorat sikrer du, at din virksomhed jævnligt bliver eksponeret på foreningens Facebook- og Instagramside og på DBU’s og foreningens hjemmeside i forbindelse med afviklingen af op til 80 kampe årligt. 

 

SOME-INDSLAG

Interessen for foreningens Facebookside er steget markant i takt med aktiviteten. Siden sommeren 2020, har vi hver dag delt enten video eller billeder med historier af den ene eller anden slags relateret til de fire sportsgrene, som vi tilbyder.

Et af vores mest populære indslag går igen hver søndag, hvor vi deler billeder af de aktører, som har besøgt anlægget i den forgangne uge - dette kalder vi “Ugen på AaB”. Ugen på AaB når ud til over 110.000 personer i løbet af et år, hvor man som sponsor, udover at få sit logo/firmanavn på hvert enkelt billede, også får rettigheder til navnet - “DinVirksomheds Ugen på AaB”. Medlemmerne kan frit bruge billederne på deres egne kanaler.

 

CAMP DAY 

Vi har siden september 2020 afviklet vores nye fodboldkoncept #AaBCampDay en gang om måneden. Vi oplever enorm stor efterspørgsel på arrangementet, og vi har haft udsolgt hver gang. Vores dygtige trænere og frivillige står klar til at tage imod de 40 glade børn og unge, som møder op til en dag med fodboldtræning i topmoderne omgivelser, der blandt andet tæller AaBs GOAL STATION-anlæg. I løbet af dagen har vi flere indlagte pauser, hvor deltagerne får forplejning, en gave og besøg af en spændende profil. 

Din virksomhed har, sammen med vores nuværende sponsorer, mulighed for at støtte op om konceptet med et sponsorat, der sikrer dig eksponering til et enormt populært arrangement med positive og sunde værdier. Din virksomhed vil blive eksponeret i alle relaterede Facebook- og Instagram-opslag angående AaB Camp Day. Arrangementet afholdes 12 gange årligt.

 

HOLDTRÆNING OG COMPANY DAY PÅ GOALSTATION

GOAL STATION-anlægget giver spillerne mulighed for at forbedre deres tekniske, taktiske, mentale og fysiske færdigheder samtidig med, at det gøres på en datadrevet måde, hvor spilleren lige efter træningsøvelsen eller træningen får data på sin præstation. VIGTIGST af alt er, at GOAL STATION giver spillerne mulighed for at træne på en sjov og anderledes måde.

Udover seriøs og elitær fodboldtræning kan GOAL STATION også benyttes som underholdning til firmaarrangementer og fødselsdage mm. Der er mulighed for en dag med højt humør, alternative driblinger og sved på panden.

 

Klub1885

Kontakt salgschef, Jens Nygaard Larsen, på jnl@aabaf1885.dk for at høre mere om foreningens eksklusive erhvervsnetværk, der giver nogle unikke medlemsfordele.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

En partnerskabsaftale med AaB af 1885 sikrer, at din virksomhed er med til at løfte det store samfundsmæssige potentiale, det idræts- og sportslige fællesskab samt de unikke idræts- og sportsoplevelser, der findes i en idrætsforening som AaB af 1885.

Kontakt os på mail: sponsor@aabaf1885.dk for at høre nærmere eller besøg vores Facebook-side og skriv til os der.

Luk