Oliver Henriksen
21. august 2021 kl. 11:41
U 19| FC Midtjylland - AaB 1-4
Fredag den 2. august skulle drengene fra AaB ud og jagte de første points i ligaen.
Kampen starter meget fysisk præget hvor AaB dominerer stort og og allerede fra første fløjt ligger et voldsomt pres på FC Midtjylland.
Allerede efter 2 minutter får AaB gjort det til 1-0, Christoffer Ravn sparker en bolden ind efter indlæg fra Casper Gedsted. Allerede minuttet efter får Oliver Ross scoret til 2-0, AaB dominerer stort og skaber chancer på samlebånd. I det 18 minutter gør Oliver Ross det til 3-0 efter en iskold scoring. Det bliver også til 4-0 Jacob Gaardsøe ligger et godt pres på FC Midtjylland’s keeper og får prikket bolden fra ham og løber ned og scorer på et frit mål. Inden pausen reducerer FC Midtjylland til 4-1 på et lidt kludrede mål, til trods for stor AaB dominans.
2 halvleg blev lidt mere et kompakt AaB hold, som stod tæt i kæderne og forsvarede rigtig flot. I det 57. minutter får FC Midtjylland et rødt kort, efter en grim tackling på Sebastian Stahlfest. Herefter får AaB dræbt kampen ligeså stille og roligt, og kampen ender med en fortjent sejr til AaB u19.
Næste kamp er lørdag d.28 august mod Randers Freja FC på udebane.