Mathias Vægter
31. oktober 2021 kl. 06:20

U 19| OB – AaB 0-0

AaBs U19 mandskab tog lørdag den 30/10 til Ådalen hvor OB ventede.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge mandskaber havde deres gode perioder på bolden. Efter små 6. minutter får Jakob Gaardsøe tilkæmpet sig et straffespark, som desværre blev reddet af OB’s målmand. Resten af første halvleg var meget jævnbyrdig, hvor begge hold havde gode perioder på bolden. AaB spillede sig specielt til flere fine muligheder, men fik desværre ikke prikket bolden ind. Derfor fløjter dommeren til pause med stillingen 0-0.

2 halvleg startede i samme stil, som 1. halvleg sluttede, dog med OB en smule mere på bolden. AaB fik arbejdet sig godt tilbage i kampen, og lig med første halvleg fik de kreeret nogle fine muligheder, men uheldigvis fik AaB ikke sparket bolden ind bag OB’s målmand. Kampen ender derfor 0-0.