Anders Noshe
02. oktober 2021 kl. 19:23
U 17| AaB - Silkeborg 3-0

Lørdag eftermiddag tog de sultne AaB U17 mandskab imod Silkeborg på Hornevej.
I indledning af første halvleg, har Silkeborg bolden meget, som gør at AaB mandskabet måtte stå lidt lavere og jagte bolden. AaB holdet kommer mere ind i kampen og kommer til nogle gode chancer, som resulterede i at Kasper Davidsen allerede efter 14 minutter rigtig flot sparker bolden i nettet. Resten af første halvleg har Silkeborg stadig bolden mere end os, men kommer ikke til noget, da vores defensiv var super stærke. AaB drengene går ind til pausen med en føring på 1-0 og en god fornemmelse.

Anden halvleg starter rigtig godt for AaB mandskabet, hvor vi får trykket Silkeborg rigtig meget og bolden er klart mest hos AaB drengene. Allerede efter 15 minutter inde i anden halvleg sparker Sebastian lind bolden sikkert i kassen efter en fantastisk aflevering af Oscar Meedom. AaB har resten af anden halvleg styr på det og får fuldstændig lukket ned for Silkeborg chancer. Med 5 minutter tilbage af kampen kommer Nymann på tavlen med en rigtig fin afslutning og kampen slutter med en velfortjent sejre på 3-0 til AaB