U 19 sejr over Esbjerg

image
Simon Vestergaard
21. november 2020 kl. 18:33
AaB kom sultne til lørdagens kamp mod Esbjerg efter ikke at havde spillet kamp i den forgående weekend. AaB kommer også bedst ud i første halvleg og spiller egentlig udemærket fodbold og skaber nogle gode chancer men efter 28 minutters spil skulle det være Oliver Børsting som scorede til 1-0 efter oplæg fra Oliver Overgaard. Anden halvleg får Esbjerg mere styr på deres pres og derved AaB sværere ved at spille flot fodbold. Men alligevel skulle det gøres til 2-0 da Marcus hannesbo stiger højest på et indlæg fra højre mod venstre og header den ind i nettet. Esbjerg pressede derefter på med nogle farlige hjørnespark men ikke nogle reelle chancer fra åbent spil. Så AaB’erne kunne sikre sig 3 point og ligger lige nu kun 3 point fra første pladsen .