image
Theo Sander
12. september 2020 kl. 22:40
U 19| Vejle B- AaB 0-1
Lørdag den 12. september mødte AaB spillerne op klar til kamp i Vejle. Kampen startede meget lige ud med meget højt tempo og gode angreb i begge ender. Vejle har et hjørnespark som bliver headet meget fint mod mål men AaB keeperen står skarpt. AaB vælter sig også i chancer men manglede lige det sidste skarphed. De går til pause 0-0.
AaB startede anden halvleg rigtigt godt og havde helt styr på kampen med en masse chancer. De blev desværre ikke udnyttet. Minutterne går og AaB mandskabet presser Vejle holdet godt og grundigt i bund. Endelig scorer AaB holdet efter 83. minutter på en personlig fejl, som Daniel Mortensen får udnyttet med succes og scorer til 1-0. Nu skal AaB bare forsvare den hjem og det gør de meget fint.