image
Jacob Buus
12. september 2020 kl. 22:37
U 17| Vejle B. - AaB 1-5
Lørdag den 12. september skulle AaB’s u17 hold en tur til Vejle og fortsætte de gode takter fra Sønderjyske kampen.
Kampen startede med et klart AaB overtag. Allerede efter få minutter kom den første AaB chance, men den bliver reddet. AaB fortsatte deres dominans med mange fine chancer, men 0-1 føringen kunne ikke fejres endnu.
Efter 30 minutter kunne Oliver Ross gøre det til 0-1 efter en flot assist af Kasper Davidsen.
Bare 4 minutter senere gjorde Oliver Ross det til 0-2 på et flot frispark.
Første halvleg blev fløjtet af og AaB kunne fortjent gå til pausen med en 0-2 føring.
2. Halvleg blev fløjtet i gang, og AaB havde kun et meinset og det var at fortsætte dominansen og tage sejren med hjem.
AaB kom stærkt fra 2. halvleg, og Vejle havde ikke et ben til jorden.
Efter 69 minutter kunne Oscar Meedom gøre det til 0-3 efter et godt presspil af debutanten Anders Noshe.
Efter 75 minutter scorer Vejle til 1-3 på en dødbold, hvor bolden ikke blev clearet. Ærgerligt mål efter en ellers stærk AaB defensiv.
Bare 1 minut senere gjorde Oscar Meedom det til 1-4 efter tvivlsom forsvarspil af Vejle.
Efter 78 min fuldender Oliver Ross sit hattrick med et flot frisparksmål.
Kampen ender med en sejr på 1-5. Dejlig dag på kontoret for AaB med 4 debutanter Mads Bomholt, Filip Jeppesen, Jonas Møller og Anders Noshe.
Lørdag den 19. september skal AaB en tur til OB og fortsætte den gode stime.