Benedikt Axelsson
27. maj 2021 kl. 16:25
U 19| AaB - Silkeborg 4-0
Lørdag den 22. Maj spillede AaB mod Silkeborg hjemme på Hornevej.
AaB kommer godt fra start og får lagt et godt tryk på Silkeborg, og har optræk til mange chancer. Efter det 27 minut får AaB dog et godt gennembrud over på venstre side hvor Oliver Overgaard får slået en hård flad bold indover til Oliver Ross som banker den ind til 1-0. Kort efter fanger Aalborgenserne bolden igen højt på banen hvor Oliver Børsting dribler en mand og sparker den sikkert ind ude for feltet. AaB havde styr på det hele og uden chancer til Silkeborg. Lige inden pausen får AaB et hjørnespark hvor Vladimir Prijovic laver et sindssygt saksespark hvor bolden ryger i kassen.
I anden halvleg fortsætter Aalborgenserne presset på Silkeborg mål for også til spillet sig til nogle chancer uden det blev til mål, dog som tiden går mister holdet lidt rytme i løbet af anden halvleg. Det blev lidt hektisk til sidst hvor det var meget indianer bold. Til sidst får Oliver Henriksen lukket kampen med at presse keeperne i eget mål og får scoret sikkert. Kampen ender 4-0 velfortjent til AaB.