Kasper Stie Davidsen
23. august 2020 kl. 23:50
U17|SønderjyskE - AaB 2-3
AaBs U17 drenge tog endnu en tur til Ikast for at spille med det såkaldte VAR, imod sønderjyskes U17 trup.
Kampen startede med et højt AaB pres og spilovertag til AaB drengene. AaB kom ikke til de store chancer trods stor bolddominans. Efter 28 minutter bliver AaB fanget i en omstilling hvilket resulterede til et sønderjysk mål 1-0. Halvlegen blevet spillet til ende uden de store chancer til AaB.
Anden halvleg startede lidt ligesom første halvleg med et AaB hold der var sultende efter scoringer. Allerede efter 48 minutter kommer Oscar Meedom fri på kanten og sætter den ind til 1-1. Men AaB’erene var ikke færdige. Oscar Meedom kommer fri igen, men laver et sammenstød med keeperen og AaB får et tvivlsomt straffe, som Oliver Ross sætter sikkert ind til 1-2 i det 57. minut. Allerede 10 minutter efter i det 68 minut erobrer Gustav Dahl bolden og laver et flot indlæg til Magnus Koch som sikkert sætter den imellem benene på keeperen til 1-3. AaB’eren bliver lidt presset efter og det resultere i en misforståelse i forsvaret hvilket gør stillingen til 2-3 i det 76. minut. Efter det bliver AaB virkeligt presset ned, men forsvare sejren hjem.
Næste kamp for AaBs U17 er den 12. September mod Vejle på udebane.