image
Zifarlino Nsoni
29. august 2020 kl. 19:45
U 19| AGF - AaB 1-1
Kampen startede meget hektisk ud og med højt tempo, uden de helt store chancer i de første minutter. Efter dette var det AaB der havde teten og styrede kampen. Efter 15 minutter kommer AaB til den første farlige chance, da Marcus Hannesbo flot kom i gennembrud i venstre side og spillede den fladt ind til Oliver Overgaard som resolut sparker til den, men en perfekt redning fra AGF keeperen stod desværre i vejen.
AaB forsatte deres dominans og kunne også gøre det til 0-1, da Jeppe Pedersen sparkede en snorlige sukkerbold ind til Zifarlino Nsoni som løb i dybden og modtog den i feltet, hvor han derefter sparkede AaB til føring, til stor jubel for AaB spillerne.
Derefter kom AGF bedre med i kampen, efter en halv times tid kunne de også scorer deres første mål i kampen, det kom efter en misset kendelse mod AaB, hvor deres angriber frit kunne løbe mod vores mål og gøre det til 1-1 som også blev resultatet til pause.
2 halvleg startede som første, hektisk og med mange dueller, men AaB fik hurtigt momentum i kampen igen. I slutningen af kampen pressede AaB hårdt på, det resulterede i en farlig chance til AaB, hvor Casper Gedsted med et godt drev snød flere af sine modstandere og derefter spillede den ind til en fri Marcus Hannesbo, som sparkede den ind i tomt mål, men flaget blev desværre løftet fra linjedommeren, til stor ærgerelse for AaB spillerne. I de døende minutter kunne en AGF spiller løbe ned mod Theo Sander, som meget flot parere bolden væk. Dermed sluttede kampen 1– 1. Kampen gav U 19 liga debut Vladimir Prijovic og Gustav Dahl.