God 2. halvleg gav U 19 sejr over Sønderjyske

image
Lasse Ørnberg
23. august 2020 kl. 23:53
U 19| AaB - Sønderjyske 3-2
AaB U19's anden 'hjemmekamp' på papiret i denne sæson, fandt sted på Ikast Idrætsanlæg mod dagens modstander, der var SønderjyskE. Kampene blev spillet på netop Ikast Stadion, da det såkaldte 'Var' skulle testes af forud for Superligaens nye sæson med Var.
Kampen startede meget rodet, hvilket desværre også førte til et mål til Sønderjyske ved et uheldigt selvmål. Aalborg drengene kom godt tilbage med et lækkert løb fra Marcus Hannesbo, som kunne spille bolden ind i fødderne af Christian Wagner, der flot lagde bolden i mål til 1-1. Lige inden pausen scorede Sønderjyske et flot mål, hvorfor pausestillingen blev 1-2.
Nogle taktiske ændringer i pausen ændrede kampbilledetsig i 2. halvleg til fordel for Aalborg drengene. AaB kom bedre og bedre ind i kampen og i det 84 minut kunne Christian Wagner ligge bolden af til indskiftede Oliver Børsting, som smadrede bolden ind i målet ved et flot langskud. Kort tid efter nettede Christian Wagner endnu en gang efter et flot indlæg fra Christoffer Ravn. AaB drengene vinder kampen 3-2 efter en klasse præstation i 2.halvleg.
AaB's næste kamp er lørdag d. 29 på udebane mod AGF.