image
Noah Holmstrøm
24. oktober 2020 kl. 23:49
U 17| AaB - FC Nordsjælland 3-2
AaBs U17 drenge tog lørdag eftermiddag imod FC Nordsjælland på Hornevej. AaB drengene lagde stærkt ud med offensivt pres og godt spil. I det 12. minut chipper Oliver Ross bolden på en FC Nordsjælland spiller og dommeren dømmer retmæssigt straffespark, som Oliver Ross selv sikkert banker i kassen til en 1-0 føring.
AaB fortsætter de gode takter og er mest boldbesiddende indtil midt i 1. halvleg, hvor får FC Nordsjælland får spillet sig ind i kampen. I det 30. minut lykkedes det FC Nordsjælland at komme forbi i højre side og udligne til 1-1.
FC Nordsjælland kommer bedst fra start i 2. halvleg, men i det 48. minut straffer AaBerne gæsterne på en flot omstilling med et mål sat ind af Oscar Meedom. Trods massivt press fra FC Nordsjælland lykkedes det i 59. minut igen Oscar Meedom på en omstilling at sparke bolden ind bag FC Nordsjællands keeper til stillingen 3-1.
Resten af kampen foregår med et massivt press mod AaB målet. I det 84. minut lykkedes det FC Nordsjælland at få prikket bolden over målstregen efter et flot indlæg i højresiden. Resten af kampen bød på Nordsjælland dominans, men grundet fantastisk hårdt arbejde lykkedes det AaB at køre de 3 point hjem.
Kampen slutter 3-2 til AaB efter en flot fysisk præstation fra de hårdtarbejdende aalborgensere.
Næste kamp er lørdag den 31. oktober, hvor AaB gæster FC. København på KB’s anlæg.