Menu

Sundhedssektor

 

Sundhedssektoren i AaB’s Kvinde-/Pigeafdeling

I AaB’s kvinde-/pigeafdeling er der stort fokus på skadesforebyggende træning og vores eget interne set up med fysioterapeuter og samarbejdet med Fysio Danmark – Arkadens Fysioterapi betyder, at vores spillere har mulighed for hurtig udredning og omgående indsats over for akutte skader, hvilket er afgørende for hele skadesforløbet samt ikke mindst skadesperioden.

Vores tætte samarbejde med Fysio Danmark – Arkadens Fysioterapi indebærer, at vores U16 og U18 DM piger én dag i ugen året rundt træner hos dem under kyndig vejledning. Alle andre hold i AaB’s kvinde-/pigeafdeling laver også skadesforebyggende træning og styrketræning – dette finder sted i AaB. Der er også mulighed for genoptræning på banen – læs mere om dette via linket nederst.

Udover Arkadens Fysioterapi, har vi lavet et samarbejde med Sofiendal Aalborg Sundhedsteam, som I kan læse mere om her

Behandling i AaB 

Mandag til torsdag Efter aftale 

 

Indberetning af skader og behandling

Alle spillere i AaB’s kvinde-/pigeafdeling har mulighed for at bruge Fysio Danmarks app til skadesindberetning og derved få hurtig udredning og behandling. Vejledning til app fås hos holdets træner.

Tidsbestilling til vurdering af skader, som kan behandles internt i AaB, bestilles via Fys-Facebooksiden.

Læs mere om vores tilbud om skadesforebyggende træning og genoptræning samt om muligheden for genoptræning på banen med Mariann Gajhede her.