Menu

Sponsor med hjertet

Vil du være ”sponsor med hjertet”? Vi ønsker at udvikle, tiltrække og fastholde spillere på alle niveauer. Vores mål er at være den førende klub i Aalborg og omegn og på nuværende tidspunkt er vores ungdomsårgange U12 – U18 repræsenteret i den bedste række og på seniorsiden spiller vi fra foråret 2019 i kvalifikationsligaen med en målsætning om, at vi i løbet af en kort årrække er med i den bedste liga.

Visionen er at positionere klubben i toppen af dansk pige-/kvindefodbold og være det naturlige samlingspunkt for elitespillere fra hele Nordjylland. Vi er allerede godt på vej, og AaB har pt. 150 pige- og kvindespillere, og mange nye er på vej. Samtidig arbejder vi hårdt på at etablere hold fra U6 og op til at sikre breddefodbold for piger i AaB’s nærområde.

Men vi kan ikke gøre det alene og har brug for støtte udefra som supplement til de mange aktiviteter, vi selv sætter i værk. Lykkes vi med begge dele, kan vi gøre visionen til virkelighed – en vision, som absolut er inden for rækkevidde. Vi håber derfor meget, at du/I har lyst til at støtte et seriøst projekt med gode fremtidsudsigter.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan blive ”sponsor med hjertet”.
Sponsorkoordinator: Kristian Krogh
Mail: sponsormedhjertet@aabaf1885.dk
Mobil: 2946 9273