Menu

Netværk med Hjertet

Vil du også være med på et vindende hold?

Er du direktør, ejer eller beslutningsdygtig partner i en virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af AaB Kvinde Elitefodbold A/S nye eksklusive netværksgruppe, hvor vi vil give værdiskabende inspiration til dig og den virksomhed, som du repræsenterer. I netværket vil du møde andre indflydelsesrige personer, som du har gode muligheder for at dele viden og erfaring med.

Du vil naturligvis også få indsigt i den rejse, som hele Nordjyllands kvindefodboldhold er på. AaB’s fodboldkvinder stormer nemlig frem og efter en overbevisende placering sommer nr. 1 i 1. division, har de nu kvalificeret sig til oprykningsspillet til 3F.

Læs mere nedenfor og tilmeld dig vores infomøde d. 29. januar, så du kan høre mere om fordelene ved at blive en del af et vindende hold. Tilmelding kan ske til Anna Larsen på mail al@hviidoglarsen.dk eller tlf. 2232 7232.

Vil du høre mere om Netværk med Hjertet, så er du altid velkommen til at kontakte Anna Larsen, på mail al@hviidoglarsen.dk eller tlf. 2232 7232.

 

Tryk i øverste højre hjørne for at åbne pdf dokumentet i et nyt vindue