U19 måtte nøjes med uafgjort i det sønderjyske

image
Malthe Højholt
23. oktober 2019 kl. 15:46

AaB drengene skulle tirsdag eftermiddag igen i aktion i U19 ligaen, efter nogle ugers pause, nu gjaldt det en udekamp mod bundproppen fra Sønderjyske.

AaB-holdet kom rigtigt fint fra start, satte sig godt på spillet og havde optræk til flere chancer allerede i kampens begyndelse. AaB´s tunge pres, udmøntede sig også i en scoring og dermed en føring på 1-0, allerede i det 9. minut, hvor Marcus Hannesbo flot kom til vers og headede gæsterne i front efter et præcist slået hjørnespark fra Jeppe Pedersen.

Men det var som om at føringen til AaB-holdet, satte en stopper for den dominans som de havde haft den første del af kampen. Sønderjyske-mandskabet fik mere og mere fat på spillet, som kampen skred frem, og kom til et par store chancer, men takket være Marcus Bundgaard i AaB målet, som flere gange diskede op med flotte redninger, kunne AaB-drengene gå til pause med en føring på 0-1.

Anden halvleg startede lidt som første halvleg slap, AaB-holdet havde svært ved at finde det gode spil frem, som de havde leveret i starten af kampen. Det betød at Sønderjyske et kvarters tid inde i anden halvleg, kunne udligne til 1-1, efter et præcist slået indlæg.

Efter Sønderjyskes udligning, bølgede spillet lidt frem og tilbage, AaB-mandskabet havde optræk til flere store chancer, uden det dog blev helt farligt. I kampens slutfase satte AaB sig igen på spillet, og pressede Sønderjyske langt tilbage på banen, hvor hjemmeholdet lurede på mulige kontraangreb. Men 1-1 forblev desværre resultatet, og AaB-holdet måtte nøjes med et enkelt point.

AaB-drengene har allerede på lørdag muligheden for en sejr og 3 point, når holdet gæster Fredensvang og AGF.