U 19 vinder Baltic Sea Cup efter sejr over OB

image
Gabriel Adreano Christensen
05. december 2018 kl. 22:22

Onsdag den 5.december kl. 14.00 tog AaB U19 imod Odense Boldklub, i Baltic Sea Cup’s sidste runde, som havde udviklet sig til en finalekamp, idet begge hold havde vundet deres 3 foregående kampe.

OB drengene skulle have en sejr med hjem, hvis de ville vinde puljen, mens AaB drengene kunne nøjes med uafgjort. Men AaB ville mere en bare hive pokalen hjem. De ville slutte sæsonen af med en sejr, inden de gik på Juleferie.

OB kom dog bedst fra start og scorede til 1-0 på en friløber kort inden pausen. Et motiveret AaB hold kom ud til anden halvleg, hvilket tydeligt kunne ses for de mange tilskuere der var til sted, denne onsdag eftermiddag i december.

Emil Rask Colding fortsatte sin gode spilmæssige form, ved at komme ind og bringe AaB på 1-1 på et flot langskud.

Kort tid efter kunne endnu en indskifter sparke bolden i kassen. Jeppe Pedersen bliver sendt i dybden efter flotte kombinationer, og hamrer bolden ned i det korte hjørne fra en spids vinkel.

Senere kunne Mikkel Kaufmann også sparke to flotte mål ind bag Odense målmanden. OB scorede også et mål mere, men på det tidspunkt i kampen, så opgaven næsten umulig ud for OB holdet. Efter fire flotte kampe mod.Pogon Slettin, Union Berlin, Hertha Berlin og OB, kunne AaB U19 kalde sig fortjente mestre og vinder af første udgave af Baltic Sea Cup