U 19 vandt topopgøret mod ulvene fra heden

image
Thomas Christiansen
13. april 2019 kl. 23:33

U19 | AaB 2-1 FC Midtjylland

AaB tog lørdag den 13. april imod gæsterne fra FC Midtjylland. AaB drengene vidste godt at med 3 point i denne kamp ville de bringe sig på en samlet førsteplads sammen med de gæstende Midtjyder.

Begge hold var klar over hvilken betydning dette opgør havde for kampen om guldet, hvilket også kunne ses med højt tempo allerede fra kampens start. Efter 13 minutters spil, bringer gæsterne sig foran 1-0 efter en dødbold der endte i noget klumpspil, som kom til Midtjydernes fordel. Hjemmeholdet lod sig dog ikke ryste af 0-1 scoringen. Resten af første halvleg fortsatte med et kampbillede, hvor FCM var mest på bolden, men uden de store optrak til muligheder, hvor hjemmeholdet AaB, lurede på omstillinger, hvor de også blev farlige et par gange, men desværre uden held. Dermed 0-1 til pause.

Efter nogle små justeringer i pausen, kom AaB ud med et målrettet udtryk. I modsætning til første halvleg satte AaB sig klart på spillet, og skabte mange målchancer, hvor de bare manglede det sidste. Men heldigvis for hjemmeholdet kunne Mikkel Kaufmann heade bolden flot i kassen efter et fremragende indlæg fra Oliver Klitten. Hermed 1-1. Nu var kampen pludselig helt åben igen, og AaB fortsatte deres massive tryk mod FC Midtjyllands mål. I de døende minutter, fik Oliver Klitten tilkæmpet sig et straffe til AaB, som Mikkel Kaufmann, sikkert kunne sparke i mål til stor jubel for AaB mandskabet.

Dette blev også slutresultatet i en meget spændende kamp, med flot spil. Næste kamp for AaB’s mandskab venter først tirsdag den 30. april hvor de drager til Esbjerg.