image
Gabriel Adreano Christensen
02. oktober 2019 kl. 18:09

Baltic Sea Cup| Hertha Berlin - AaB 2-1

Efter en lang rejse for AaB drengene. Skulle de tirsdag den 1. oktober møde storklubben Hertha BSC som til dagligt optræder i den tyske Bundesliga. Man kunne også se fra start af, at det var en modstander med meget højt niveau. Kampen blev spillet på en yderst hurtig og våd kunstgræsbane, hvilket resulterede i et meget hurtigt og hektisk kampbillede. Efter godt 10 minutters spil, sendte Mathias Ross en bold i dybden, som ved første øjekast lignede, at den ville ramme en Hertha Berlin spiller. Men Gabriel Adriano fik dog alligevel sat en sprint ind og fik erobret bolden, hvor han kommer fri med målmanden, han vælger at spille bolden på tværs til Søren Tengstedt, som fornemt gør arbejdet færdigt og bringer AaB på 1-0. Resten af kampbilledet i første halvleg, er præget af meget boldbesiddelse til Hertha Berlin, uden at blive rigtig farlige overfor AaB drengene, som leverede en flot defensiv indsats. AaB drengene vidste at Hertha spillerne ville komme ud til anden halvleg, med fornyet energi. Derfor handlede det om, at være klar lige fra dommerens fløjt. Men desværre fik Hertha udlignet meget tidligt inde i anden halvleg, efter fine kombinationer i højre siden. Kampen var derfor på dette tidspunkt helt lige og kunne tippe til begge holds fordel. Desværre kommer Hertha Berlin foran på et meget bizart og heldigt mål. Hertha Berlins back slår et indlæg som desværre sejler direkte i mål. Efter denne mavepuster til AaB drengene, hiver de alligevel fornyet energi og overskud frem til at presse Hertha Berlin. Dette resulterer i, at AaB får en friløber, som til alles undren bliver dømt for offside. Dommeren vælger desværre også kun, at ligge 2 minutter til i overtiden, hvilket ikke var nok tid for AaB drengene til at score og udligne til 2-2. AaB taber desværre 2-1 til en rigtig god modstander. Men der kan bestemt være grund til at se indad og være stolte over den kamp, AaB drengene præstere mod Bundesliga klubben Hertha BSC