Marius Jacobsen
13. oktober 2019 kl. 16:56

U 17| SønderjyskE-AaB 1-1

Lørdag den 12. Oktober gæstede AaB Sønderjydernes anlæg.
Efter 2 ugers kamp pause, skulle AaB U17 igen på jagt efter de 3 point, efter en god sejr mod Esbjerg.

Kampen starter lidt rodet, begge mandskaber skal lige vænne sig til underlaget, som var lige så ujævnt som en mark, grundet en masse regn var Sønderjyskes kampbanerne lukket og flyttet til en af Sønderjyskes andre baner. AaB forsøger at spille bolden langs græsset, men underlaget var der ikke til, man kunne spille sit pasningsspil. I 37. minut, bliver der misforstået, en lang bold fra Sønderjyske mellem AaB’s forsvar og keeper, som gør at Sønderjyskes angriber får plads til at sparke bolden i mål.
Lige inden dommeren er på vej, til at fløjte til halvleg, får Jakob Gaardsøe tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet og fremskaffet Sønderjyskes forsvarsspiller et gult kort, som var lænede sig op af det røde kort. Oliver Henriksen eksekverer dødbolden, som målmanden parrer og Magnus Koch sparker bolden i kassen, men efterfølgende bliver der dømt offside.

AaB kommer ud til 2. Halvleg med et par aftaler om, de skal ind og kontrollere kampen og vinde deres dueller. AaB går ud på banen og kontrollere kampen fuldstændig og har Sønderjyske trykket helt i bund. Men AaB manglede lige det allersidste til at putte den i kassen. I 58. minut får Christian Wagner gult kort, for film. En vanvittig kendelse, som endnu engang ikke går AaB’s vej, Christian Wagner blev snydt for straffespark. I 69. minut går der får en gangs skyld en kendelse i AaB’s retning. Et flot opspil i venstre side, giver Jakob Gaardsøe en friløber, men han bliver stoppet lige inden han skal sparke til bolden og dommeren fløjter straffespark til AaB. Christian Wagner, sparker bolden sikkert i mål til 1-1. 10 minutter efter, spiller AaB et velspillet opspil i højre side og bolden ender for fødderne af Oliver Henriksen, men han bliver taget benene på inde i straffesparksfeltet, men endnu engang laver dommeren en vanvittig kendelse, som ikke giver straffespark til AaB.

AaB presser på lige ind til slut fløjt og kampen ender 1-1 efter en flot og godkendt 2. Halvleg fra Nordjyderne.

Næste kamp er lørdag den 19. Oktober, hvor AaB tager imod Nordsjælland klokken 15:15.