Benjamin Damsgaard
22. september 2019 kl. 08:50

U15 | AaB 0-3 Esbjerg fB

Lørdag den 21. september tog AaB imod Esbjerg fB i U15 Ligaen.

Kampen svinger lidt frem og tilbage i de første 20 minutter af kampen, hvorefter der i det 20. minut er en omstilling imod AaB, hvor bolden ikke bliver clearet ordentligt. Esbjerg-spillerne kan sparke bolden forbi en chanceløs målmand.

3 minutter efter er der endnu en omstilling til Esbjergs fordel, hvor Esbjerg igen bare eksekverer på deres muligheder. Resten af første halvleg svinger lidt frem og tilbage til begge holds fordel.

AaB kommer godt fra start i anden halvleg, hvor de får lagt et godt tryk på Esbjerg-mandskabet. Der falder flere store muligheder til AaB, hvor de kunne have scoret til 1-2. AaB sidder på anden halvleg, men Esbjerg får dog tilkæmpet sig et hjørnespark. Først bliver den clearet på stregen af en AaB-spiller, men i anden omgang bliver den så sparket i kassen til 0-3, hvilket også blev kampens slutresultat.