image
Christian Wagner
22. september 2019 kl. 08:54

U17 | AaB 7-2 Esbjerg fB

Lørdag den 21 september gæstede Esbjerg Hornevej, og nordjyderne var opsat på at få sæsonens første sejr

AaB”erne kommer blæsende fra kampens begyndelse, og Esbjerg har svært ved at spille sig ud af presset. Efter blot 7 minutters spil kan Simon Rokkedal gøre det til 1-0 efter et godt hjørnespark fra Oliver Henriksen. Efter dette mål fik AaB”erne blot mere blod på tanden, og med et par minutters mellemrum kunne Christian Wagner gøre det til 2-0 på kanten af feltet. Esbjerg nåede knap nok at give bolden op før der opstod endnu en mulighed til AaB. Elias Jønson smadrer bolden i krydset fra 20 meter.

Esbjerg udligner på en nedfalds-bold efter et hjørnespark. AaB svarer hurtigt igen. En glidende tackling fra Christian Wagner sender ham en imod en med keeperen. Han kan ikke få trykket af og spiller Gustav Dahl der med en simple pasning kan spille Jacob Gaardsøe fri alene med målmanden som sikkert scorer 4-1.

Esbjerg får spændingen tilbage i kampen i det 39 minut da en Esbjerg spiller med et flot langskud reducerer til 4-2 hvor den velspillende AaB keeper Mathias Balle er chanceløs. Lige inden pausen får AaB drenge smilene tilbage igen da Oliver Henriksen ligger en følt stikning til Christian Wagner, der afdribler Esbjerg keeperen og bringer AaB på 5-2. Dommeren fløjter herefter til pause.

Ved 2. halvlegs start er kampen meget stille stående. Efter cirka 60 minutters spil, er Christian Wagner endnu engang i en farlig position, hvor han får sparket bolden via overligger ind til 6-2. Resten af 2. Halvleg er meget stillestående og AaB forsvare flot resten af kampen.

I kampens slutning spiller Christoffer Ravn Christian Wagner fri, som sparker bolden i mellem målmandens ben til 7-2, og herefter bliver der fløjtet af.

AaB spiller næste kamp i U-17 ligaen imod SønderjyskE D. 12 oktober på udebane.