image
Jakob Gårdsøe
07. april 2019 kl. 07:58

Lørdag D. 6. april, drog AaBs U17 hold til Sjælland hvor der skulle spilles kamp mod Brøndby.

Trods en besværlig bane at spille på, så fik AaB drengene en rigtig fin start på kampen, hvor der var massere af fine løsninger på den sidste tredjedel af banen. Bare efter 12 minutters spil, så får GH en bold i højre side og kommer forbi sin nærmeste modstander ned mod baglinjen. Og med et perfekt timet løb fra Oliver Børsting, og en lækker pasning fra GH kan Oliver sparke bolden på fineste vis i mål til 1-0.

1. Halvleg har AaB fint styr på Brøndbyangrebet, og Brøndby kommer ikke rigtig frem til chancer.

I 2. Halvleg kommer Brøndby ud med et mere aggressivt pres. Grundet den mindre gode bane, kunne AaBerne ikke spille det spil de, som de gerne ville. AaB havde derfor store problemer med at spille sig ud af presset. AaB vidste, at de havde et resultat. Når spillet ikke flyder, må man fighte. Og det må man sige at AaBerne gjorde. Massere af løb, og mange dueller. Så det rigtig fornuftigt ud for AaB.

Men blot 15 minutter før tid får Brøndbys angriber reduceret med et gennemført hovedstød uden chance for Nicolai i AaB målet. Efter målet får Brøndby fyret en rigtig fin afslutning afsted, med retning mod det fjerneste hjørne. Her viser Nicolai klassen, og ikke nok med han får stoppet afslutningen, så formår han også at gribe bolden. Kampen var ved at nå sin ende, men der var mere i AaB drengene. GH sender Wagner afsted i dybden, og med en kvalificeret aflsuting fra en spids vinkel får Marcus Hannesbo reposten og chancen for at lukke kampen og munden på Brøndby. Men hovededstødet får for meget, og ryger desværre lige over målet. Kampen ender 1-1, efter en rigtig fin kamp, trods nogle lidt svære betingelser.