Mål dybt inde i overtiden sikrede U 19 remis på heden

Jakob Gaardsøe
29. november 2020 kl. 13:39
U 19| FC Midtjylland - AaB 3-3
U19 Liga remis mod Midtjylland
AaB tog turen til Ikast hvor et stærkt Midtjylland hold ventede i den tætte tåge, der dog lettede i løbet af 1. halvleg.
Kampen startede i højt tempo, og AaB drengene havde flere gode omstillinger der endte i et par gode muligheder men det var Midtjyderne der skulle bringe sig foran med 1-0 på et godt indlæg, der blev headet flot i mål. Der går ikke meget mere end 5min, så svarer AaB'erne stærkt tilbage. Jakob Gaardsøe kommer forbi ned mod baglinjen, og finder Oliver Henriksen skråt bagud som sparker bolden flot højt i mål til 1-1 som også var resultatet da holdene gik til pause.
2. Halvleg blev en mere rodet affære. Og i godt det 70. min blev det til 2-1 til Midtjyderne. AaB drengene har efterfølgende svært ved at sætte noget offensivt sammen og i det 84. min med endnu et indlæg slukker Midtjyderne kampen - skulle man tro
Men bare 2. min efter tager Daniel Mortensen et stærkt løb fra forsvaret igennem kæderne ud på kanten, og finder Christoffer Ravn som formoder at tage bolden ned og får sparket den i mål via stolpen. Herefter lugter AaB'erne blod, og bombardere Midtjyllands felt. Og i det 94. min med hele holdet i feltet bliver der skabt en masse panik, og det ender med Zifarlino Nsoni får headet bolden imellem venner og fjender, og keeperen kan ikke nå at reagere, og bolden triller ind på stolpen og i ender i kassen 3-3.
Midtjyderne når at give bolden op, og herefter bliver kampen fløjtet af og ender med et enkel point til bege mandskaber, som AaB drengene går på juleferie på.
Næste kamp er derfor først d. 13 februar i hovedstaden mod FCK.