Menu

En kæmpe mavepuster til U19

image
10. juni 2019 kl. 11:11

Pinse lørdag  var der lagt op til fest på AaBs anlæg på Hornevej, hvor over 600 tilskurere  var mødt op. Klubbens U 19 liga hold skulle spille den sidste turningskamp i sæsonnen 2018/2019 mod Silkeborg, det havde udartet sig således at med en sejr i denne kamp, vil udløse et dansk mesterskab.

Kampen startede rigtig godt for de unge AaBere, det første angreb udløste en stor chance til AaB, men Silkeborgs målmand stod i vejen, men i det næste angreb scorede Mikkel Kaufmann til 1-0, en god start som gav AaBerne et godt greb om kampen, selv om AaBerne dominerede resten af halvlegen kom der desværre ikke flere scoringer, Silkeborg havde et par enkelte omstillinger som heller ikke gav resultat, så da drengene gik til pausen var stillingen stadig 1-0 til AaB.

Desværre udlignede Silkeborg allerede i det første minut af anden halvleg, efter et boldtab på midtbanen, fik Silkeborgs Oliver Haurits fik en friløber, og scorede til 1-1. Det fik ikke de unge AaBere til at miste modet, men kæmpede udfortrøden videre, målet til 2-1 kom efter en lille times spil Nicolai Laursen sendte en flad bold ind fra højre flanke, hvor Oliver Klitten kom først på bolden og scorede. Herefter blev de unge nok en kende forsigtig og trak sig lidt tilbage på banen (måske for langt) og overlod for meget spil til Silkeborg. Ti minutter igen af kampen fik Silkeborg hjørnespark, det fik desværre lov til at gå direkte i mål og dermed udlignede Silkeborg til 2-2.

Lidt af en mavepuster men her viste de unge AaB’ere hvilket stof de er gjort af, ærmerne blev smøget op og pressede Silkeborg helt tilbage på banen, dog med nogle enkelte omstillingerne til Silkeborgenserne, men Marcus Bundgaard i AaB målet var her en sikker sidste skanse. Chancer for at bringe sig foran var i allerhøjste grad til stede, men manglende held og godt målmands spil af Silkeborg målet forhindrede de lykkebringe sejrsmål, i de sidste minutter kan bland andet nævnes et skud på overlægger to afslutninger millimeter ved siden af mål, en friløber hvor Silkeborg målmanden fik hånden på.

Selv om alle efter kampen havde den følelse at man havde tabt alt på gulvet, må man tænke tilbage på at vi har haft en fantastisk sæson, hvor vi har spillet 22 kampe kun 4 er tabt og en enkelt uafgjort, herud over har holdet vundet Baltic Sea cup.