image
Oliver Klitten
02. december 2018 kl. 06:55

Lørdag den 1. december skulle AaB drengene spille deres sidste kamp i første halvdel af U19 ligaen 2018/19. Modstanderen var Silkeborg IF. En sejr vil betyde at AaB overvintre på en anden plads, 5 point efter FC Midtjylland på førstepladsen og 4 point foran Brøndby på tredjepladsen.

Kampens startede lidt hektisk hvor der var chancer til begge hold, men i starten med et lille overtag til AaB drengene, men efter 8-10 minutter i spil, var det Silkeborg som overtog hovedrollen i kampen.

I det 23. Minut begår Anders Bærtelsen straffespark som Sebastian Jørgensen sikkert sparker ind. AaB’erne får ikke rigtig sat sig på spillet og går skuffede til pause bagud 1-0.

Efter lidt justeringer i pausen, er det et helt nyt udtryk vi ser hos AaB drengene, det høje pres fra AaB’erne udmønter sig i et straffespark,  allerede efter 5 minutters spil, begået på Oliver Klitten. Anders Bærtelsen sparker sikkert kuglen i nettet og dermed 1-1. Blot 1 minut senere scorer Nicolai Laursen til 2-1 på et rigtig fint langskud. Og 7 minutter senere er selv samme Laursen på spil og scorer til 3-1. Kort efter får Silkeborg reduceret til 2-3 på en omstilling, men på to hjørnesparks mål fra først Anders Bærtelsen og derefter Mathias Ross vinder AaB drengene fortjent 5-2.

Næste opgave for U19 mandskabet er på onsdag den 5. december hvor holdet på hjemmebane spiller finale kamp i Baltic Sea Cup mod OB.