Partnerskabsmuligheder

Bliv partner i AaB

I AaB er der utallige muligheder for at blive involveret i partnerskabsaftale, hvor du har mulighed for at være med til at løfte det store samfundsmæssige potentiale, det idræts- og sportslige fællesskab, samt de unikke idræts- og sportsoplevelser, der findes i en idrætsforening som AaB af 1885. Det er næsten kun fantasien, som sætter begrænsninger. Vi kører lige nu med flg. muligheder:

• Bandesponsor på vores opvisningsbane her på AaB's anlæg
  • Logo på vores velkomsttavle
  • Kamptøjsponsor
  • Det seneste initiativ er #Klub1885, som giver nogle eksklusive medlemsfordele
  • Desuden er der personificerede løsninger, hvor vi gerne tager en individuel dialog baseret på dine behov

Kontakt os på mail sponsor@aabaf1885.dk eller mobil 22 55 10 28 for at høre nærmere eller besøg vores Facebook-side og skriv til os der.