Menu

Ledige jobs

AaB’s kvinde-/pigeafdeling er i en rivende udvikling og har hold i de bedste rækker fra U13 – U18 og på seniorsiden har vi hold i 1. division, Jyllandsseriehold (som fra 2019 spiller Kvinde Serie Vest) og serie 2. målsætningen er i løbet af en kort årrække at spille med i den bedste kvindeliga. Vi har altid brug for dygtige og engagerede trænere, og vi slår løbende ledige stillinger op her på siden. Hvis en af de opslåede stillinger har din interesse, så tag endelig fat på os, men hold dig heller ikke tilbage, hvis du gerne vil have en snak med os om at blive en del af vores fantastiske setup, da vores udvikling betyder, at vi har brug for flere trænere.

Følgende jobs er ledige i AaB’s kvinde-/pigeafdeling:

 

Senior:

AaB søger seriøs og samarbejdsorienteret træner til vores kommende KSV hold

AaB’s kvinde-/pigeafdeling søger fra årsskiftet en træner til vores nuværende Jyllandsseriehold, som med 4 kampe igen allerede har sikret sig oprykning til Kvinde Serie Vest. Du vil blive træner for en trup på 20 meget dedikerede unge spillere, som er vant til at træne elitært.

I seniorafdelingen har vi også et 1. divisionshold og et serie 2 hold. Sidstnævnte har som målsætning at rykke op i serie 1 fra årsskiftet. I forhold til 1. division er ambitionen, at vi i løbet af de nærmeste år spiller med i den bedste liga, og derfor er det vigtigt, at vi har en stor og velfungerende seniorafdeling.

Som træner for vores KSV-hold vil du blive en del af et meget stærkt trænerteam og indgå i tæt dialog med klubbens andre pige-/kvindetrænere og sundhedsstab samt med den sportslige ledelse. Din nærmeste samarbejdspartner vil være A-licens træner Kenneth Cortsen, 1. division.

Du skal forvente, at der er træning 3 gange i ugen.

Hvis du vil høre mere om muligheden, kan du kontakte Morten Klessen på mobil 4191 1506 eller mail: mkl@aabaf1885.dk 

 

Ungdom:

 

Afdelingen:

Sponsoransvarlig for kvinde-/pigeafdeligen

Se mere her 

 

Hvis du vil høre mere om et job i afdelingen, bedes du kontakte formanden Anna Larsen på mobil 22327232 eller mail annalarsen11@hotmail.dk